Plutselig lyst

Plutselig lyst

tirsdag 2. juli 2013

Plutselig på flyttefot

.


Plutselig Kunst tar i bruk tomme butikklokaler. Vi flytter plutselig inn, og like plutselig er vi borte. Tanken er at gårdeierne og vi skal ha gjensidig nytte av hverandre. Vi får et sted å stille ut, de får lokaler som i tillegg til å være i bruk er fine på visning.

Denne gangen har det skjedd at nye leietakere flytter inn i lokalene der "Plutselig Naken" åpnet på fredag. Og det er fint, at noen vil drive butikk der.

For oss innebærer dette at "Plutselig Naken" ble mer plutselig enn vi hadde tenkt.
Nå kunne det endt i "Plutselig Slutt" eller "Plutselig Hjemløs", men det gjør det ikke. 3. juli flytter vi rett og slett hele utstillingen med oss, fra Storgata 6 til Rådhusgata 24, tidligere Cathy's interiør. Der har vi vært før, og lokalene er store nok til å huse oss alle sammen.

Dette innebærer at akkurat flyttedagen kommer til å være kaotisk og preget av demontering og montering. Fra 4. juli er vi i gang igjen, med "Plutselig Naken 2".
Om dette innebærer at vi kommer til å la utstillingen stå lenger enn til 13. juli har vi ikke tatt stilling til enda, så det kommer vi tilbake til.

Og vi ønsker selvfølgelig alle velkomne til en ny og naken utstilling. En vandreutstilling, faktisk.

Ny plakat legges ut så snart den er ferdig.
.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar