Plutselig lyst

Plutselig lyst

fredag 7. desember 2012

Mette Lundby: Å, jul med din glede

.


  
Mette Lundbys juleprosjekt er kalt "Å jul med din glede" - for i strofen etterpå heter det; "og barnlige lyst". Og det er akkurat barnlig lyst og gode minner som er utgangspunktet for å lage julestjerner av farens gamle håndverktøy. Lysten til å bruke tenger, avbitere, bor, skruer, skiver, kjetting og ståltråd + annet metall og andre duppeditter etter faren har resultert i juletrær med kakeformer og husgeråd etter svigermor og mormor, og uroer med diverse hengende i patentbånd fra Biltema.
 
 
 
 
"Å jul med din glede" er som "Nøklene til det gode liv" i forrige Plutselig Kunstutstilling, en del av det store prosjektet "Alt om min far og litt til", og det vil kanskje gå enda en jul før det prosjektet er helt ferdigstilt. Drømmejuleforberedelsene neste år er for Mette å få vise "Alt om min far og litt til" som en helhetlig fortelling om faren som samler, fagmann og familiefar.
 
 
Å lage dette har vært morsomt og så usigelig mye mer tidkrevende enn beregnet - som alle andre juleforberedelser, sier en sliten og fornøyd Mette, og sender en varm takk til sin evig trofaste prosjektassistent.




.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar