Plutselig lyst

Plutselig lyst

mandag 3. desember 2012

Plutselig Jul med musikk og poesi

.
"Plutselig Jul" er glade for at vi også har musikk og poesi representert på utstillingen.




Jorunn Westeraas har endelig kommet med cd, og den er på plass hos oss.
Her er Jorunns egne ord:

Over en kaffekopp kan mye skje. Da kan man for eksempel bestemme seg for at man har lyst til å spille inn tre sanger man har gått rundt og nynna på i nesten 20 år. Og så kan de på mystisk vis formere seg over et par, tre års tid og plutselig være 12 spor på en CD. Og i løpet av de tre åra kan man møte masse flotte mennesker. Alt fra åndelige stylister og fantastiske bassister og produsenter, til søte damer  som i en alder av 70 år bestemmer seg for å bli låtskrivere. Hvis jeg skulle takke alle jeg har lyst til å takke, måtte jeg ha skrevet en roman. Men dette er ikke noe bok, det er bare en innside på et cover, og dermed skrives herved ned en hjertelig tusen takk til alle dere som sitter og føler at dere fortjener en takk.  Føler du det sånn, er det sikkert sant, nemlig.



Jann Sivertsen er velkjent i Plutselig Kunst sammenheng. Han var bidro med dikt på do, da vi hadde utstillingen Plutselig Tilbake. Nå er han her igjen, ute av toalettet, med diktene samlet mellom to permer, i "Insomniasanger".



Turid Gyllenhammar har laget kunstboken "Tiden det tar", der bilder av hennes broderier og installasjoner får følge av tekst - ofte brodert, den også.


Plutselig Jul har åpent onsdag til søndag kl 12 - 17, fram til 16. desember.  




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar